Fascinatie is de sleutel tot kwaliteit

Kistorgel te huur bij Rens Swart Orgelbouw English text Nederlandse tekst

Ons kistorgel is te huur! Het orgel heeft drie registers en is gebouwd in 1985 door Nijsse. Het is door de grote rubberen wielen makkelijk te verplaatsen en direct op 230 Volt aan te sluiten. Het heeft een vrij grote klank en de Octaaf 2' maakt het orgel heel present en duidelijk. De klank kan worden gevarieerd door de bovenklep dicht te laten, op een kier te zetten of geheel open te klappen.

Dispositie Gegevens
Gedekt 8'
Roerfluit 4'
Octaaf 2'
Stemming: gelijkzwevend
Toonhoogte: 440 Hz bij 18°
Klavieromvang: C–f3
Gewicht: 205 kg

Wij komen het orgel bij u brengen en plaatsen en na gebruik weer ophalen met onze eigen aanhanger.

In een straal van 30 kilometer rond Dongen doen we dat voor € 250 inclusief BTW. Dat is voor één dag. Extra dagen tegen meerprijs.

(30 kilometer is inclusief bijvoorbeeld Breda, Etten-Leur, Oudenbosch, Zundert, Hoogstraten, Alphen, Tilburg, Oisterwijk, Vught, 's-Hertogenbosch oftewel Den Bosch, Gorinchem, Werkendam, Waalwijk.)

Ons kistorgel wordt zonder meerkosten bezorgd in een straal van 30 km rond Dongen.

december 2016

Ons kistorgel in het koor van de Laurentiuskerk in Dongen, het kistorgel is te huur!

Het kistorgel, gebouwd door Nijsse, dat wij verhuren, in het koor van de Laurentiuskerk in Dongen, tegen de achtergrond van het neogotische hoofdaltaar dat afkomstig is van de gesloopte Josephkerk in Dongen. Het kistorgel heeft drie stemmen.

Kistorgel te huur

Het kistorgel tijdens de revisie. De stekermechaniek is duidelijk zichtbaar. Op de bodem is een windmachientje ingebouwd.

Kistorgel te huur

De metalen pijpen zijn hersteld. Het houten pijpwerk van de Gedekt 8' (en de vier grootste van de Roerfluit 4') moet nog worden geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Rens Swart